Egy anya leszidta a fiát a túl sok PUBG Mobile-ozás miatt, mire az agyonlőtte a komplett családját

2022. január 31.
80.9981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pakisztánból érkező sokkoló fejlemények szerint egy fiatal fiú állítólag agyonlőtte a családját, köztük az édesanyját és két testvérét, miután az anyja leszidta, amiért túl sokat játszik a PUBG Mobile-lal, és nem a tanulásra koncentrál.

A gyilkosság állítólag a pakisztáni Pandzsáb tartományban történt január 28-án. A fiú a beszámolók szerint édesanyjával, Nahid Mubarakkal és három testvérével, köztük egy 22 hónapos gyermekkel tartózkodott otthon. A gyilkosság napján a fiút az édesanyja megdorgálta, amiért túl sokat játszott a PUBG játékkal, és nem a tanulásra koncentrált. Az eset miatt a fiú dühös lett, ezért később elővette anyja pisztolyát a szekrényből, és álmukban agyonlőtte a család mind a négy tagját.

A fiú kezdetben azt állította, hogy fogalma sincs, hogyan gyilkolták meg a családját, de a rendőrség szerint a testbeszéde gyanút keltett. Miután néhány napig megfigyelték, a fiút letartóztatták, és végül beismerte a bűncselekményt. Azt mondta, hogy "a PUBG hatása alatt" lőtte le a családját. A fiú jelenleg rendőrségi őrizetben van.
7 hozzászólás

GERGO626

2 éve, 4 hónapja és 20 napja

Tudom, hogy ez egy szörnyű eset,de azért azt megkérdezném, hogy a szülei miért nem zárták el a fegyvert. És hogy van az, hogy ilyen hírek csak Indiából és Pakisztánból jönnek?

válasz erre

peter97

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Hihetetlen, mennyire elborult agyú emberek élnek! meglepett smiley Ez egyszerűen felfoghatatlanul szörnyű. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Az kemény sztori baszki! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Beteg állat.

válasz erre

Chico

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ez brutális baszki. meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Az ilyen elmebeteg barmok miatt van annyi játékellenes hülye.

válasz erre

fonemaker

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Úristen ******'>*******. szomorú smiley

válasz erre