Advertisement

Egy aranyos narratív kaland érkezik hamarosan mobilokra Teacup címmel

2022. augusztus 15.
4.3111
A Smarto Club narratív kalandja, a Teacup elképesztően aranyosnak és relaxálónak tűnik, különféle antropomorf állatokkal teázgatunk a játékban, most végre azt is megtudtuk, hogy mobilokon pontosan mikor is kezdődik a teaparti.
Advertisement

A történet során a játékosok a Teacup világának bájos állat-karaktereivel fognak kapcsolatba kerülni. Főhősünk a félénk, magának való béka, Teacup, aki a parti előtt jön rá, hogy elfogyott otthon a teafüve. A feladat tehát adott, békánkkal elindulunk hozzávalókat keresni a közelgő teapartijához a közeli erdőt bebarangolva.

A Little Pond gyönyörűen, kézzel megrajzolt világában fogunk hozzávalókat gyűjteni Teacup számára, miközben különféle puzzle feladványokat, minijátékokat oldunk meg. Utunk során megismerkedünk majd a kerek erdő többi lakójával, akiknek természetesen segíthetünk majd megoldani az ügyes bajos dolgaikat különféle fejtörőkön keresztül.

A Teacup augusztus 18-án fog megjelenni Android és iOS platformokon, továbbá már elérhető konzolokon és PC-n is, a narratív játékok szerelmeseinek és a relaxálni vágyóknak szerintem egy kellemes kikapcsolódás, teadélután lesz egy fárasztó nap után.Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Bencus86

8 hónapja, 2 napja

Hát ez cuki.

válasz erre

peter97

8 hónapja, 3 napja

Tényleg nagyon egyedi!

válasz erre