Egy Diablo veterán csatlakozott a Torchlight: Infinite csapatához

2022. szeptember 21.
4.0831
Az XD Entertainment nagy örömmel jelentette be, hogy a Diablo veterán fejlesztő, David Brevik is csatlakozott az izometrikus ARPG játék fejlesztői csapatába, emellett egy új hősről és a hamarosan induló nyílt bétáról is megtudtunk új infókat.
 

A Diablo játékosok számára minden bizonnyal ismerősen cseng David Brevik neve, aki a Diablo sorozat megreformálásában vállalt fontos szerepet, most pedig producerként fog részt venni a Torchlight: Infinite fejlesztésében.

David érkezése mellett egyéb újdonságokról is beszámoltak a fejlesztők, az, hősről, Carino-ról is kaptunk egy bemutatkozó videót. Az új karakter távolsági hősként tisztes távolságból fogja a dupla pisztolyával osztani az áldást, a speciális lőszerével pedig egyedi lövedékekkel tudja majd beborítani a pályát.

Az új hős mellett végre azt is megtudtuk, hogy mikor indul a Torchlight: Infinite nyílt bétája. Október 12-t érdemes besatírozni a naptárban, ekkor indul ugyanis a játék béta verziója mobilokon és PC-n, a nyílt bétára pedig már regisztrálhatunk is a TapTap oldalán, az App Store-on vagy a Google Play áruházban.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

peter97

5 napja és 20 órája

Akkor még jobb kezekben van mint eddig.

válasz erre

fonemaker

5 napja és 23 órája

Mindig jó egy öreg harcos a csapatban.

válasz erre

Bencus86

6 napja és 2 órája

Ejha, jól járnak vele, az biztos!

válasz erre

Mendez

6 napja és 16 órája

Na az komoly! Hozza a tapasztalatot.

válasz erre