Egy egyetem kreditet ad a Genshin Impact csapatépítés elsajátításáért

2023. november 26.
26.8651
A Carnegie Mellon Egyetem (Pittsburgh, USA) lehetőséget biztosít a hallgatóknak, hogy kreditpontokat szerezzenek a Genshin Impact csapatok létrehozásának megtanulásával, a záróvizsgán pedig egy addig ismeretlen bosst kell legyőzniük.

A Redditen egy kevinkassimo nevű felhasználó közzétett egy képernyőfotót a Carnegie Mellon Egyetemhez tartozó oktatási szervezet, a StuCo által kínált órákról. Ezekből kiderül, hogy a diákok kreditpontokat kaphatnak, ha megtanulják, hogyan kell csapatokat építeni a Genshin Impactben.

Annak ellenére, hogy ezek az órák nem az egyetem kínálatában érhetőek el, három kreditpontot érnek. A diákok hetente egyszer csatlakozhatnak a Genshin Impact: Team Building című kurzushoz, amely megtanítja őket arra, hogyan kombinálják a karaktereket.

Az egyik diák, aki részt vett ezen azt írta, hogy jó volt a többi diákkal Genshin Impactet játszani és elindultak egy TCG-bajnokságon is, továbbá rengeteget gyakoroltak, hogy szilárd csapatot hozzanak létre. A kurzus záróvizsgája az volt, hogy két perc alatt kellett legyőzni egy főellenséget, akivel még sosem találkoztak, egy másik karakterkészletet használva.

Egy egyetem kreditet ad a Genshin Impact csapatépítés elsajátításáért - 2. kép

2 hozzászólás

peter97

3 hónapja, 1 hete

WTF? meglepett smiley Meghülyült a világ teljesen? röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez azért elég beteg.

válasz erre