Egy egzotikus helyszínre kalauzol majd el minket a Tower of Fantasy 2.3-as frissítése

2023. január 22.
4.2541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az animés nyílt világú szerepjáték, a Tower of Fantasy hamarosan egy vadiúj régiót tesz elérhetővé a játékosok számára, érkezik ugyanis a 2.3-as frissítés, ami az új terület mellett számos újdonságot, játékbeli eseményt, kihívást is tartogat majd a számunkra.

Felpörögtek az események a Tower of Fantasy háza táján, nemrégiben ugyanis Annabella néven egy új Simulacrum karakter debütált a játékban. Természetesen az új hős mellett egyéb újdonságokra is számíthatunk, február 2-án érkezik a 2.3-as frissítés, ami elhozza a játékba a buja esőerdőkkel teli régiót, az Amidst Miasma-t.

Az egzotikus helyszín mellett egy új sztoriszálat is kapunk majd, emellett új ellenségtípusok, bossok, Jormungan és Eva, valamint új hősök érkezésére is számíthatunk. Szerencsére a tartalmi frissítés érkezéséig sem maradunk tennivalók nélkül, január 23-án kezdődik a Dreamy Disco event, amely során a táncszőnyegen kell bizonyítanunk az értékes jutalmakért cserébe.

Február 2-án pedig elstartol a 2.3-as update, ami rengeteg kihívást tartogat a számunkra a vadiúj puzzle-feladványok mellett. Két új elem is bekerül a játékba, a vibráló neongombák és a titokzatos tojások, érdemes lesz tehát visszanézni a Tower of Fantasy varázslatos világába!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Annyira jól össze van rakva ez a játék.... Kár hogy full bug meg cheater.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Csak egzotikus helyszín van benne... mosolygó smiley

válasz erre