Egy érdekes mechanika érkezett a készülő taktikai lövöldözős játékhoz, a Lost Lighthoz

2022. július 31.
1.5001
Habár a NetEase stúdió mobilos taktikai shooter játéka még javában készül, a fejlesztők továbbra sem tétlenkednek, egy érdekes mechanikával dobják majd fel az online meccseket.
 

A legújabb frissítés integrálja egymásba az új PvPvE mechanizmust és a harctéri fejlesztést, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak nem kell többé a k/d arányuk miatt aggódniuk. A fejlesztők célja, hogy stresszmentes környezetet biztosítsanak a lövöldözős játék rajongóinak.

A Lost Light mindezt úgy oldja meg, hogy mesterséges intelligencia által vezérelt ellenfeleket ad hozzá a meccsekhez. A rendszer érzékeli az ölés/halál arányunkat és az egyéb játékbeli statisztikáinkat, a meccseinkhez pedig a képességeinkkel megegyező szintű botokat ad majd hozzá. Lényegében egy skill-based meccskeresést kapunk botokkal.

A botok természetesen nem fognak agyatlanul rohangálni a pályán, ugyanúgy taktikusan fognak mozogni, lesből támadnak majd, hátulról, orvul kapnak majd el minket, mint a "normál" játékosok. A Lost Light Android, iOS és PC-s platformokon érhető majd el, a játék hivatalos oldalán az Androidos és a PC-s verzióra tudtok előregisztrálni.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Dehát ez minden játékban így van.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 4 napja

Nooboknak homokozó!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 4 napja

Szerintem ez rengeteg játékban van amúgy most is így. Csak nem verik nagydobra.

válasz erre