Advertisement

Egy fesztiválos eventtel ünnepli a Northgard a hárommillió játékosát

2022. november 29.
4.4271
Advertisement
Fontos mérföldkövet ért el a vikinges témájú stratégiai játék, a Northgard, hárommillió vikinget tudhat magának a program, az elképesztő játékosszámot pedig méltó módon, egy fesztiválos eventtel ünnepli meg a körökre osztott stratégia.
Advertisement

A Northgard sikeresen átlépett egy fontos mérföldkövet, hárommillió játékossal büszkélkedhet a viking kaland. Emellett a fejlesztőcsapat, a Shiro Games tízéves évfordulóját ünnepli, ennek örömére egy limitált ideig elérhető fesztiválos eseményt hoztak el nekünk.

A multiplayer módok után ezúttal különféle játékbeli eventeken, eseményeken vehetünk majd részt, az ünnepség pedig az egész héten kitart majd. Számos ingyenes tárgy, ajándék és nyersanyag ütheti majd a markunkat, ezúttal még fosztogatnunk sem kell majd hozzá.

Nicolas Cannasse, a Shiro Games vezetője így fogalmazott a tízéves évfordulóval kapcsolatban:
A Shiro Games-t azzal a céllal alapítottuk, hogy olyan videojátékokat készítsünk, amelyekkel mi is játszani szeretnénk. Egy évtized alatt olyan franchise-okat hoztunk létre, mint az Evoland, a Northgard vagy a Wartales. Jelenleg gőzerővel dolgozunk két új játékon, emellett a csapatunkat is tovább bővítjük hamarosan.

A Northgard a konzolok és a PC mellett mobilokon a Google Play Áruházban és az App Store-on érhető el, amennyiben eddig még nem tették, itt a tökéletes alkalom egy próbát tenni a viking stratégiai programmal.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 27 napja

Szép eredmény egy fizetős játéktól!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja

Az egy fizetős játéktól nagyon szép eredmény!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja

Nagyon drága sajnos, úgyhogy én kihagyom.

válasz erre

Mendez

1 éve, 1 hónapja

Az komoly szám!

válasz erre