Egy focis multiplayer játék érkezik hamarosan mobilokra Captain Tsubasa: Ace címmel

2022. július 28.
4.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az idei nagy mobiljátékos eventen, a TapTap Presents 2022 eseményen jelentették be a készülőben lévő új Captain Tsubasa játékot, ami egy multiplayer cím lesz és ami Yoichi Takahashi mangáját veszi majd alapul.

Habár az előzetes nem árult el sokat a játékmenetről, a készítők szerint a játék hű lesz az alapanyaghoz, visszaköszönnek majd az ikonikus karakterek és a mangából megismert történetszálak. A fejlesztők még nem közöltek konkrét megjelenési dátumot a játékhoz, viszont a TapTap hivatalos oldalán már elő lehet regisztrálni a programra. (Sajnos a mi régiónkban az előregisztráció még nem elérhető.)

A Captain Tsubasa egy, a mai napig futó manga sorozat, amelynek főhőse egy futballrajongó csodagyerek, Tsubasa Oozora, aki arról álmodik, hogy egy nap ő lesz majd japán első számú labdarugója és megnyeri majd hazája FIFA-világbajnokságát. A manga hatalmas népszerűségnek örvend Japánban, olyannyira, hogy Katsushika Tokyo városában, amely a készítő szülővárosa, Tsubasának állítottak egy külön szobrot.

Konkrét játékmenetet és megjelenési dátumot sajnos még nem tudunk mutatni, de az már most egészen biztos, hogy a széria védjegyei, az epikus cselek, gólok és az akrobatikus mozdulatokkal operáló hősök egészen biztosan tiszteletüket teszik majd a játékban, ami Android és iOS platformokra fog érkezni.



Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Chico

1 éve, 10 hónapja és 15 napja

Hát ebből a videóból egyelőre nem sokat tudtunk meg. meglepett smiley Ha nem lenne mellé megírva a cikk, azt se tudnám mi ez. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 15 napja

Szépen kezdi kinőni magát ez a franchise! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

Érdekes hogy nem tették bele az alapjátékba inkább. meglepett smiley

válasz erre