Egy hátborzongató utazásra invitál meg minket mobilokon a Happy Game

2023. február 02.
4.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy igencsak különleges élménnyel gazdagodunk mobilokon, az Amanita Design szürreális horrorja, a Happy Game végre kis képernyőkre is megérkezett, egy szürreális utazásban lesz részünk, miközben embert próbáló borzalmak várnak majd ránk.

Ne tévesszen meg senkit sem a cím, a Happy Game minden akar lenni, csak éppen boldog nem. A szürreális horror még 2021-ben debütált PC-n és Nintendo Switch konzolon, a készítők elérkezettnek látták az időt a mobilos rettegésre. A kissé parás narratív kalandban egy kisfiút irányítunk, aki egy szörnyű rémálomban ébred fel. A célunk megtalálni a boldogságot és a kiutat a szörnyűségek útvesztőjéből, miközben szörnyek egész hada leselkedik majd ránk.

Három felejthetetlen rémálom vár ránk, emellett egyéb meglepetéseket is tartogat a számunkra a program. Különféle rejtvényeket és puzzle-feladványokat oldunk meg a nem túl barátságos környezetben, miközben gyanúsan mosolygó alakok és morbid nyulak keserítik meg az életünket. A Happy Game a Google Play Áruházban 1.599 Ft-ért, az App Store-on pedig 2.490 Ft-ért szerezhető be, a szürreális horror rajongói számára mindenképpen ajánlott a kipróbálása.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Chico

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Sokat nem mutat ez a trailer. meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Hu de drága! meglepett smiley

válasz erre