Egy hét után 1 millió letöltést ért el az NBA All-World

2023. február 02.
56.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A helyalapú kosárlabdás játék a megjelenés első hete után alig több mint egymillió letöltést és mintegy 70 ezer dolláros (24,7 millió forint) bevételt ért el, bár a sportág népszerű, a játék nem mindenhol aratott akkora sikert.

Az AppMagic adatai alapján a játék mind a letöltések (45%), mind a bevételek (57%) tekintetében elsősorban az USA-ban jelentős, a bevételeknél Japán a második helyen áll (15%), majd Franciaország következik (5%), a világ többi részéről pedig alig, vagy egyáltalán nem érkezik bevétel.

Az összes letöltés számai szerint Franciaország (9%) a második, akiket Németország követ (5%). Egy ilyen kaliberű és márkanevű játékkal a fejlesztők bizonyára jobb kezdésben reménykedtek, igaz, még hosszú út várhat rá és érdekes lesz látni, hogyan teljesít a játék a jövőben, de a kezdet elég nehéznek tűnik.
megjelenés első hete után alig több mint egymillió letöltést és mintegy 70 ezer dolláros (24,7 millió forint) bevételt ért el, bár a sportág népszerű, a játék nem mindenhol aratott akkora sikert.'>
2 hozzászólás

Chico

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Brutál!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Az nagyon kemény szám! meglepett smiley

válasz erre