Egy hiba miatt eltávolítottak egy fegyvert a Fortniteból

2023. január 10.
56.5091
Úgy tűnik, az emberek jóslatai beigazolódtak, az Epic Games eltávolította a Shockwave Hammert a Fortnite összes játékmódjából, igaz, ez csak átmeneti változás, és a fegyver előbb-utóbb visszajön.
 

Ez volt a 4. fejezet 1. évad legmenőbb és legtöbbet emlegetett fegyvere, a Shockwave Hammer mégis hirtelen kikerült a battle royaleból. Ennek oka, hogy úgy tűnik, a kalapács vezérlőit elrontották és egyes játékosok kihasználhatták ezt, hogy tisztességtelenül nyerjenek. A Shockwave Hammer a bevezetése óta ellentmondásos eszköz, számos játékos szórakoztatónak találta, de a közösség nagy része úgy érezte, hogy túl erős.

Az Epic Games megpróbálta ezt enyhíteni az újratöltési idő növelésével és bizonyos változtatásokkal, de a most kiderült buggal gyorsan kivették a játékból. A játékosoknak sikerült megtalálniuk a módját például arra, hogy a végtelenségig pattogjanak vele és Slam támadást is végre lehetett hajtani a levegőben, így mint minden hasonló hiba esetében, a felfedezése óta egy csomó játékos szabadon visszaélt vele.

2 hozzászólás

Chico

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Legalább tettek valamit, már ez is eredmény!

válasz erre

Bencus86

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Oké.

válasz erre