Egy hóval borított szigettel és számos új minijátékkal ünnepel a Play Together

2022. december 17.
57.1431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Megérkezett a karácsonyi ünnep a különféle minijátékokat felvonultató szociális programba, a Play Together-be, egy új havas pálya, számos ünnepi esemény, event, valamint rengeteg új elfoglaltság és küldetés vár majd ránk és a barátainkra.

A Play Together legújabb frissítése garantáltan ünnepi hangulatba hoz majd minket, a játék helyszínéül szolgáló Kaia Island-ot ugyanis teljesen beborította a hó. Az ünnepi színekbe öltöztetett pálya mellett egy új NPC is érkezett, aki nem más, mint a Hóember.

Fehér barátunk (jogosan) attól tart, hogy tavasszal elolvad, a játékosok feladata lesz tehát feldíszíteni a Kaia-szigeti kívánságfát, amivel a Hóember kívánságát valóra válthatjuk. Természetesen egyéb ünnepi eseményeken is részt vehetünk, új feladatot is kaptunk a karácsonyos event idejére, ezúttal hópehely érméket kell összegyűjtenünk.

Az érméket aztán számos havas témájú outfitre beválthatjuk majd a shopban, a Freezing Winter Attendance event során pedig extra esélyünk van dekorációs elemeket, Gemeket és különféle jegyeket nyerni. Emellett akik 14 egymást követő napon keresztül belépnek a Play Together-be, egy exkluzív Mikulás-témájú Balloon Doggo tojással lesznek gazdagabbak.

3 hozzászólás

peter97

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Erről még nem is hallottam

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Új NPC: hóember. röhögő smiley Haláli. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

De rég hallottam erről a játékról! meglepett smiley Mindjárt vissza is teszem, megjött a hangulatom.

válasz erre