Egy igazán érdekes RPG, a Dragonheir: Silent Gods érkezik jövőre mobilokra és PC-re

2022. július 23.
1.6511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az SGRA Studio készülőben lévő dungeon and dragons stílusú taktikai fantasy-RPG játéka egy érdekes dobókockás mechanikával dobja majd fel a már jól megszokott szerepjátékos elemeket.

Kapásból nincs ugyanis lineráris történet, a játékosok egy húsz oldalas kockával dobnak és a dobott szám határozza meg majd a kalandjukat, amelyet nem korlátoznak majd meg a különböző, lineáris történetszálak. A sztori szerint Arkendia sötét, szörnyek által feldúlt földjén járunk, ahol a mi feladatunk lesz helyreállítani a békét és végezni a különféle fenevadakkal.

Több mint 200 hős áll majd a rendelkezésünkre, akik mindannyian eltérő képességekkel és játékstílussal fognak rendelkezni. Érdekesség, hogy a képességek is a random kockadobás szerint változnak majd, nem lesz tehát két ugyanolyan kalandban részünk.

Különféle játékmódokban, kihívásokban, szezonális eventekben vehetünk majd részt, változatos megjelenésű bossok, lezárt, titkos kazamaták várnak majd ránk, a kalandjainkba pedig a cimboráinkat is beinvitálhatjuk majd. A várható megjelenése a játéknak 2023, viszont egészen biztos, hogy lesz még idén zárt béta, amiről természetesen azonnal beszámolunk majd nektek.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hangulatos bakker! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Eddig nem rossz. meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Whoaaaaaa ez *****jó! meglepett smiley

válasz erre