Egy igazi klasszikus, a Real Bout Fatal Fury Special érkezett meg mobilokra

2023. március 01.
4.3141
Jó hírünk van a klasszikus verekedős játékok rajongói számára, az SNK és a Hamster csapata elhozta nekünk mobilokra a legendás bunyós programot, a Real Bout Fatal Fury Special-t, ami számos ikonikus karaktert ereszt a ringbe a kis képernyőkön.

A Real Bout Fatal Fury Special 1997-ben debütált az SNK gondozásában, 19 karakter, köztük Wolfgang Krauser is elérhető a pixelgrafikus 2D-s programban. A Hamster Corporationnel együttműködve az SNK elhozta a klasszikus élményt mobilokra, testre szabható irányítással és kezelőfelülettel vethetjük bele magunkat az összecsapásokba. Egyedi játékmechanikák, változatos helyszínek és különféle képességekkel megáldott harcosok várnak ránk.

A mobilos Real Bout Fatal Fury Special emellett különféle online funkciókkal, rangsorolt versenyekkel, játékmódokkal és ligákkal is várja a játékosokat, multiplayer meccsekben is megküzdhetünk másokkal. A játék a Google Play Áruházban és az App Store-on egyaránt elérhető, Androidon 1.690 Ft-ért érhető el a klasszikus verekedős program, iOS-en pedig egy kicsit többet, 1.990 Ft-ot kell lecsengetni a Real Bout Fatal Fury Special-ért.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

SamsungFan

7 hónapja, 2 hete

Sosem hallottam róla.

válasz erre