Új piac vált elérhetővé a Crossout Mobile legújabb frissítésével

2022. június 10.
69.4191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Napi szinten számolunk be különböző mobiljátékok, ilyen olyan frissítéséiről és tartalombővüléseiről, természetesen most sem teszünk kivételt ezen a téren, ugyanis a PC-re, és konzolokra is megjelent Crossout egy új patchet kapott, benne egy a játékosok számára hasznos funkcióval.

A Gajiin Entertainment által fejlesztett Crossout Mobile az 1.7.0 frissítéssel számos újdonságot hozott, többek között egy ingyenes marketet, és egy új Battle Passt, mellyel új alkatrészekkel tuningolhatjuk fel járgányunkat.

Az poszt-apokaliptikus autós akciójátékban ugyanis szükségünk van különböző fejlesztési eszközökre, hogy minél erősebb, és dögösebb legyen a Mad Max-ből importált kocsink, és a vadonatúj piacon ezt már meg is tehetjük. Itt értelemszerűen minél népszerűbb egy tárgy, annál több pénzt fogunk kicsengetni érte.

Ezekre szükségünk is lesz, hiszen a Battle Pass is rengeteg fegyverrel, és páncélelemmel szolgáltat, szóval valahogy fel kell vennünk a kesztyűt az ellenféllel a túlélés érdekében. A játék App Store-on, és Google Play-en is elérhető.
5 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

Éjjel meg is lesem!

válasz erre

Chico

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

Visszalesek rá, régen játszottam vele.

válasz erre

Mendez

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

PC-n rengeteget toltam anni, mobilon már nem rántott be annyira.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

Visszalesek, ezer éve nem toltam.

válasz erre

peter97

1 éve, 11 hónapja és 13 napja

De rég játszottam vele, azta. meglepett smiley

válasz erre