Egy kacsával bunyózhatunk a nemrég megjelent Punch Kick Duck-ban

2023. január 25.
53.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pipsqueak Games egy verekedős programot dobott a piacra Punch Kick Duck címmel, a 2D-s játékban egy kacsával verjük majd laposra az ellenfeleket, az arcade program iOS-rendszereken már elérhető, Androidon pedig elindult a regisztráció.

Néha a sok gacha játék után nem árt egy kis kikapcsolódás, a nemrég debütált Punch Kick Duck a maga faék egyszerű játékmenetével pedig tökéletes választásnak ígérkezik. A játékban egy kacsával fogunk bunyózni a 2D-s pályákon, a célunk egyszerű, teljesíteni a különféle szinteket és meglépni a börtönből. A Punch Kick Duck egy érdekes "kő-papír-olló" mechanikát is kapott, a címadó kacsa három mozdulatot vethet be a hordában érkező ellenfelek ellen.

Három nehézségi szint érhető el a játékban, a versenyszellemű játékosok pedig különféle érméket is gyűjthetnek minden egyes pályán. Kontrolleres támogatást, fotómódot, valamint felhőalapú mentést is kapott a Punch Kick Duck, ami jelenleg az App Store-on érhető el teljesen ingyen. Szerencsére Androidra is ellátogat az őrült kacsa, a Google Play Áruházban már regisztrálhatunk a játékra.
2 hozzászólás

Chico

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Rohadt jó! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nagyon poén röhögő smiley de olyan kis esetlennek tűnik az egész.

válasz erre