Egy kártyás minijátékkal bővülhet hamarosan a Genshin Impact

2022. szeptember 07.
38.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A HoYoverse népszerű animés akció-RPG játéka, a Genshin Impact hamarosan egy új, gyűjtögetős kártyajátékkal fog bővülni, amennyiben tényleg igaznak bizonyulnak a legfrissebb pletykák.

A Genshin Impact igencsak foglalkoztatja a gamerek fantáziáját, a legutóbbi 3.1-es update körüli pletyka után itt az újabb szivárgás. A Wangsheng Funeral Parlor Discord szerver ejtette meg nemrég az infót, hogy egy kártyajátékkal fog bővülni hamarosan az animés szerepjáték.

Az oldal állítása szerint a kártyajáték a Genius Invokation névre hallgat, valamikor a 3.1-es frissítés környékén kapunk majd belőle kóstolót. Egyelőre úgy tűnik, hogy ez egy PvE mód lesz, a játék NPC karakterei ellen kártyázhatunk majd. Természetesen nincsen kizárva, hogy a jövőben multiplayer módot is kap majd ez a minijáték.

A WFP szerint saját kártyapaklit is építhetünk majd, a kártyalapoknak pedig egyedi borítót is beállíthatunk. Állítólag a Mondstadt kocsma előtti asztalnál ülhetünk majd le kártyázni. A pletykák szerint a következő frissítés fesztiválos tematikájú lesz, így nem elképzelhetetlen, hogy a kártyajáték is majd a 3.1-es frissítéssel érkezik. Mérget azért ne vegyünk rá.
3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 9 hónapja

Nagyon fura hogy ilyen kerül beel, kár hogy klépnek a játék megszokott világából.

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja

Ööööööööö ahhhaaaaaaaaaa kell bele........

válasz erre

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 1 napja

Hát az mondjuk pont nem hiányzott bele. röhögő smiley

válasz erre