Egy kazal tartalomra számíthatunk 2022 második negyedében a Boom Beach Frontlines-ban

2022. február 17.
86.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Boom Beach Frontlines, a Space Ape Games által fejlesztett 9v9-es lövöldözős játék, amely jelenleg soft launch-ban van, bejelentette a jövőbeli terveit a játékkal kapcsolatban, a további régiók várható dátumát, és még többet.

A több mint 5 hónapos soft launch és több mint egy évnyi első nyilvános béta után a fejlesztők rengeteg adatot és visszajelzést gyűjtöttek a játékosoktól, és ezeket felhasználva a terv az, hogy új izgalmas funkciókat hozzanak, és a meglévő funkciók élményét még csiszoltabbá tegyék.

A Boom Beach Frontlines új tartalmakkal is bővülni fog, új pályák és a játékot csavaró effektek bevezetése formájában. A fejlesztőcsapat rengeteg effektuson dolgozik, és a bemutatott effektek közül néhány a tornádó és a hulló hógolyók, amelyek kárt tesznek a csapatokban és befolyásolja a mozgásukat.

Ezek az effektek jelenleg fejlesztés alatt állnak, és még változhatnak, mielőtt bekerülnek a játékba. Az új pályamechanika az egyik csavar, ami a játékba érkezik, ami azt jelenti, hogy a játékosok dinamikusabban interakcióba lépő elemekre számíthatnak a csata során. Minderre 2022 második negyedében számíthatunk!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 2 hónapja és 16 napja

Megint megjött hozzá a kedvem, teszem is vissza! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

2 éve, 2 hónapja és 16 napja

Hát én még ezzel sem játszottam. meglepett smiley

válasz erre