Egy klasszikus oldalnézetes lövölde landolt mobilokon, már elérhető a Pulstar

2022. november 30.
4.1861
Egy igazi legenda támadt fel a kis képernyőkön, elérhetővé vált ugyanis az SNK pixelgrafikus shoot'em up lövöldéje, a Pulstar ACA NeoGeo immáron mobilokon is, a nosztalgiázni vágyók az űrhajós lövöldébe már bele is vethetik magukat.
 

A Pulstar ACA NeoGeo még 1995-ben indult el világhódító útjára, a játékban a Dino246 névre hallgató űrhajónkkal kellett magunkat átvágni a Naprendszert támadó alienek hullámai között. Jó hír a nosztalgiázni vágyók számára, hogy a pixelart 2D-s lövölde immáron mobilokon is elérhetővé vált, rengeteg új funkcióval bővült ki a klasszikus.

Űrhajónkat menet közben különféle kiegészítőkkel, tárgyakkal tuningolhatjuk majd fel, emellett a mobilos verzió számos képernyőbeállítást, testreszabási lehetőséget és grafikai beállítást, finomhangolást tett elérhetővé a játékosok számára.

Az új online ranglistán összemérhetjük majd a tudásunkat a többi játékossal, továbbá villámgyors mentést és betöltést ígér a játék, az irányítást pedig teljesen testre szabhatjuk. A Pulstar ACA NeoGeo már elérhető a Google Play Áruházban 1690 Ft-os áron, az App Store-ban pedig szintén 1690 Ft-ba kerül az oldalnézetes űrhajós program.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Elég vastagon fogott a cerka.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

De ****a kis game!

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Imádom, de majd egy napiappban behúzom.

válasz erre