Egy közönségkedvenc pályával érkezik a Mario Kart Tour soron következő frissítése

2023. február 18.
4.3621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Mario Kart mobilos gacha verziója, a Mario Kart Tour továbbra is kapja szépen sorban a friss tartalmakat, a gokartos játékba hamarosan egy új pálya, vadiúj doktoros kinézetek, Mii Racing skinek, tárgyak, valamint egy új játszható karakter is érkezik.

A mélytengeri utazás, az Exploration Tour lassan véget ér a Mario Kart Tour-ban, a következő nagy tartalmi frissítésre, a Doctor Tour debütálására pedig már nem is kell olyan sokat várnunk. A Nintendo DS-rajongók számára kifejezetten izgalmas lesz az update, hiszen az éles hajtűkanyarjairól elhíresült Shroom Ridge pálya is bekerül végre a Mario Kart Tour-ba, a hegyek között kanyargó utak alaposan próbára teszik majd a játékosok reflexeit.

Az új DS-pálya mellett két doktoros kinézet, Doctor Mario és Doctor Peach is bekerül a boltba, valamint egy új karakter, White Shy Guy is választható lesz. Új Mii Racing skinek, tárgyak is várhatóak a frissítéssel, egy új szárnyas sisakos kinézet, a Para-Biddybud is elérhetővé válik a shopban. A Doctor Tour érkezése már nincs is olyan messze, február 21-én érkezik, egészen március 7-ig elérhető lesz a doktoros frissítés számos újdonsággal karöltve.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Engem induláskor annyira kiakasztott a játék hogy nincs az az isten hogy visszatérjek. röhögő smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Komolyan játszik vele akárki is? röhögő smiley

válasz erre