Egy masszív frissítéssel bővült a Game of Thrones: Beyond the Wall

2022. október 04.
4.3191
A Gaea Mobile körökre osztott stratégiai RPG-je, a Game of Thrones: Beyond the Wall egy igencsak tartalmas frissítést kapott, amiben komoly játékmenet változások, új sztoriszál, új küldetések és játékmódok is helyt kaptak.
 

A Game of Thrones: Beyond the Wall a közönségkedvenc HBO-s TV-sorozat karaktereit gyűjti egy csokorba, az új sztorikampány során az Éjjeli Őrség parancsnoka, Brynden Rivers eltűnése után fogunk nyomozni, aki a Falon túlra merészkedett.

Az új sztorifejezet során vadiúj karakterekkel találkozunk majd, akiket besorozhatunk majd a csapatunkba. A játékmenet is komoly változásokon ment keresztül, minden egyes hős egyedi képességgel rendelkezik, változatos csapatokat tudunk majd összeállítani a Trónok Harca világának a karaktereiből.

Új játékmódokat is kaptunk, a PvP módok során más játékosokkal csaphatunk majd össze, emellett más parancsnokokkal összefogva különféle bossokat győzhetünk majd le közösen. Igazából a lehető legjobbkor jött az új frissítés, most úgyis mindenki az új Trónok Harca spin-off sorozatot, a Sárkányok Házát nézi.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 26 napja

A sorozatot se csípem, ez se jön be. Nagyon nem az én világom, úgy tűnik.

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 26 napja

Nekem nagyon nem adja...

válasz erre