Egy masszív frissítéssel ünnepli ötödik születésnapját a Top Drives

2022. augusztus 17.
4.2971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Hutch stúdió népszerű kártyagyűjtögetős autós játéka, a Top Drives immáron ötödik születésnapját ünnepli, a fejlesztők pedig ennek örömére egy igencsak tartalmas frissítéssel készültek nekünk.
 

A frissítés a World Expo névre hallgat, több mint 300 órányi új tartalmat hoz be a versenyzős programba. Számos népszerű autómárka, mint a Mercedes-Benz, az Audi, a Lotus, a Hummer és a Porsche legújabb járgányai, továbbá olyan kevésbé ismert márkák is feltűnnek, mint a DMC, a Saleen, a Rezvani, az Oldsmobile, a Bristol, a Zenos, a Hennessey és az Eagle.

Az új frissítés több mint 200 új verdát hoz be a játékba, emellett egy komoly grafikai tuningot is kapott a játék. Jópár korábbi pályát, mint pl. a Bajor-erdőt, Beach City-t, Frozen Lake-t és a Nürburgringet is teljesen átalakították, továbbá rengeteg új funkció, autójavítás, bug fix és egy tonnányi új tartalom is került a születésnapos programba.

A Top Drives legújabb frissítése, a World Expo ingyenesen elérhető, maga az alapjáték is ingyen letölthető Android és iOS-es eszközökre, szóval ha eddig nem tettétek, most itt a remek alkalom beugrani a virtuális volán mögé.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

NAgyon hangulatos mind a mai napig!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Iszonyat szórakoztató game, nem igazán tudom megunni.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Imádtam ezt a játékot, de teljesen leálltam vele egy ideje. Kár volt, jövök vissza!

válasz erre