Advertisement

Egy oldalnézetes RPG érkezik hamarosan mobilokra World II World címmel

2022. november 27.
4.1031
Az Aniplex stúdió és a DeskWorks csapata egy oldalnézetes fantasy idle-RPG játékot jelentett be nemrégiben World II World címmel, a vadiúj előzetesben pedig rövid betekintést nyerhettünk a Japánban debütáló kaland játékmenetébe.
Advertisement

A World II World egy izgalmas fantasy kalandnak ígérkezik, a gépek, automaták által lakott égi világot és egy emberek által uralt Földet fogunk majd bekalandozni. Főhősünk, Fuzhou, az utcagyerek, aki a földi pokolból próbál majd meg feljutni a mennyekbe, miközben próbál választ találni arra, hogy honnan jött, és hogy ki is ő valójában.

Kalandja során számos érdekes és furábbnál furább karakterrel fut majd össze, a műfajra jellemző gyűjtögetős gacha elemek és oldalnézetes, körökre osztott harcok természetesen itt is jelen lesznek. A rajzfilmes, animés látványvilága minket már most megfogott, viszont a megjelenés még egy kicsit odább van.

A World II World idén télen érkezik Android és iOS eszközökre, Japánban fog legelőször megjelenni a játék. Mi azért bízunk benne, hogy globálisan is elérhetővé válik majd, addig is kedvcsináló gyanánt hoztunk nektek két japán nyelvű előzetest:

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
3 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 2 hete

Nekem nem jön be.

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Van ami nekem már túl japán. Mint például ez a játék...

válasz erre

peter97

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nekem tetszik, meglátjuk milyen lesz.

válasz erre