Egy pixelgrafikus szörnyes RPG érkezett mobilokra Gigapocalypse címmel

2022. október 20.
4.5591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Headup retro oldalnézetes kalandja, a Gigapocalypse számítógépek és konzolok után végre mobilokra is megérkezett, gigantikus kaiju szörnyekkel zúzhatunk majd szét mindent a pixelgrafius pályákon.

A Gigapocalypse egy igazi könnyed kikapcsolódásnak ígérkezik, különféle pixelart kaiju szörnyek felett tudjuk átvenni az irányítást a játékban. Kilenc különféle képességgel rendelkező titánból választhatunk majd magunknak karaktert, a szörnyeinket pedig teljesen személyre szabhatjuk.

Számos történelmi és kitalált helyszínen zúzhatunk majd, a pálya végén pedig vár ránk a legyőzendő boss. Amennyiben sikerül lezúznunk, különféle mutációs pontokat kapunk cserébe, amikből fejleszthetjük a szörnyünk képességeit. Változatos küldetések, minijátékok várnak majd ránk, sőt még öt miniatűr szörnyet is feloldhatunk magunk mellé kísérőnek.

A Gigapocalypse a PC-k és a konzolok után végre mobilokon is elérhető, a Google Play Áruházból 999 Ft-ért, az App Store-ból pedig 1290 Ft-ért tudjuk letölteni a szörnyes programot, ami még kontrollertámogatást is kapott, az irányítást pedig teljesen mobilokra szabták.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Jópofa. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nem rossz és nem is drága.

válasz erre