Egy posztapokaliptikus MMO játék érkezik mobilokra Ashfall néven

2022. szeptember 17.
5.9361
A Legendary Star Studios az idei Tokyo Game Show eseményen egy új nyílt világú, külső nézetes akció-RPG játékot jelentett be Ashfall néven, amiről elég sok infót meg is tudtunk a fejlesztőktől, emellett egy trailert is kaptunk a játékhoz.
 

Az Ashfall egy külső nézetes MMORPG-lövölde lesz, az atomháború után elpusztult, sivár posztapokaliptikus jövőben játszódik, amikor is egy MI megelégelte a szolgaságot és fellázadt az alkotói ellen. A néhány szerencsés túlélő egyikeként próbálunk majd túlélni és boldogulni ezen a felperzselt pusztaságon.

A játékosok a Vándorok szerepét öltik majd magukra a játékban, akiket azzal bíznak meg, hogy keressék meg a Teremtés Magját, ami az emberiség utolsó reménye. Ahogy felfedezzük a kihalt senkiföldjét, úgy tárulnak majd fel a játék rejtett titkai. Elsősorban a túlélésre fogunk koncentrálni, miközben különféle tárgyakat barkácsolunk majd össze a karakterünk számára.

Változatos fegyverarzenál, testreszabható karakterek, vezethető járművek, bossok és számos játékmód, co-op kampány és multiplayer meccsek egyaránt várnak majd ránk a játékban. A tervek szerint 2023-ban érkezik PC-re, Android és iOS eszközökre a posztapokaliptikus program, reméljük, addig még további infókról tudunk majd nektek beszámolni.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Tommy

1 hete és 5 napja

Ez nagyon tetszik!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 6 napja

Ha ez mobilos játékmenet akkor ez nagyon kemény lesz!

válasz erre

Bencus86

1 hete és 6 napja

Azért ennek van hangulata!

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Woooooow de komoly!

válasz erre