Egy rakás új tartalom érkezett a Grindstone-ba a Cosmic Darkside névre hallgató frissítéssel

2022. augusztus 02.
1.1831
A Capybara Games népszerű színösszepárosítós puzzle-kalandjátéka, a Grindstone egy új, igencsak masszív frissítéssel bővült, ami új szinteket, ellenfeleket, pályákat és egy teljesen új világot hozott magával.
 

A Cosmic Darkside névre hallgató update már javában elérhető, két új ellenféltípust, a Cosmic Creepeket és a Cosmic Jerkeket hozta be a játékba, amiket ha nem ölünk meg elég gyorsan, felrobbannak és megfertőznek mindent maguk körül a pályán.

Továbbá érkezett egy új gyűjthető erőforrás, az Osmium, amit ha nem szedünk fel időben, szintén megfertőz mindent, beleértve az ellenfeleket és a Grindstone köveket is. Ha azonban időben felszedjük, új kozmikus felszereléseket készíthetünk majd belőle.

Természetesen az új ellenfelek és az új erőforrás mellett még érkezett egyéb újdonság a játékba, további 60 szint érhető már el, továbbá új sztori tartalom és egy új átvezető is érkezett a Grindstone-hoz. A lista még korántsem teljes, az újrakevert pályák mellett még ott van az új kozmikus témájú térkép is, a különféle Cosmic Darkside-specifikus eseményeket meg még nem is említettem, szóval mindenképpen érdemes lesz fejest ugrani a kozmikus kalandba.Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fonemaker

2 hete és 1 napja

Rendesen tömik tartalommal ezt a játékot, az a helyzet!

válasz erre

Chico

2 hete és 2 napja

Annyira beteg ez a játék hogy már jó!

válasz erre