Egy roguelike lövöldével és egy taktikai programmal bővül ki a Netflix Games

2023. február 07.
4.4131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netflix és a Rogue Games közös együttműködésbe kezdett, aminek a keretein belül az indie fejlesztőcsapat két új címe is ellátogat hamarosan mobilokra, méghozzá a streaming szolgáltató mobiljátékos kínálatában, a Netflix Games katalógusában.

A nemrég debütált Valiant Hearts: Coming Home után hamarosan új játékok várhatóak a Netflix mobilos katalógusába, érkezik ugyanis a Dust & Neon és a Highwater mobilokra. A Dust & Neon egy steampunk vadnyugatra kalauzol el minket, cowboy hősünkkel egy roguelike kalandban lesz részünk, mechanikus robotok, bossok és rengeteg kioldható képesség vár majd ránk.

A Highwater a vadnyugati lövöldével ellentétben sokkal lassabb, taktikusabb játékmenetet ígér, egy posztapokaliptikus tájon kalandozunk majd, miközben a körökre osztott harcok során egy csapat túlélőt irányítunk, akiknek a történetét is megismerhetjük idővel.

A célunk kimenteni minél több értékes tárgyat a háborús zónából, a különféle szigetek felfedezése közben pedig egy izgalmas és megrázó történet bontakozik majd ki a hőseinkről. A Dust & Neon február 16-tól lesz elérhető a Netflixes előfizetők számára, a Highwater pedig előreláthatólag valamikor a nyáron érkezik majd mobilokra.

Nézd nagyban ezt a videót!





5 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ez igen! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Egyre komolyabb a felhozatal!

válasz erre

peter97

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

A Highwater baromi jó! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

De király! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Egyre jobban imádom a Netflixet. mosolygó smiley

válasz erre