Egy sci-fi túlélőjáték érkezik jövőre mobilokra Earth: Revival címmel

2022. augusztus 20.
4.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nuverse csapatának bemutatkozó játéka, az Earth: Revival egy túlélős, lövöldözős multiplayer játéknak ígérkezik, a készítők a debütáló előzetes mellett a zárt béta hivatalos dátumát is elhozták nekünk.

A játék a szokásos inváziós klisékkel indít: 2112-t írunk, a Földet egy idegen faj támadta meg, a kevés túlélő egyikeként pedig a mi feladatunk lesz újjáépíteni a nulláról a civilizációt és felvenni a harcot a változatos formában felbukkanó idegenekkel.

Külső nézetben fogjuk majd bekalandozni a posztapokaliptikus tájat, miközben különféle feladatokat oldunk majd meg. Változatos fegyverarzenál áll majd a rendelkezésünkre, futurisztikus fegyvereket, páncélokat állíthatunk majd össze, különféle képességek közül választhatunk majd, az utazást pedig különböző járművek teszik majd egyszerűbbé.


Egy sci-fi túlélőjáték érkezik jövőre mobilokra Earth: Revival címmel - 2. kép



Rengeteg tennivaló vár majd ránk, bázisépítés, PvE raidek, csapatalapú versenyek, battle royale mód és különféle bossok is elérhetőek lesznek a túlélős programban, ami először az idei Gamescom eseményen lesz majd játszható formában elérhető.

A zárt béta pedig szeptember 2. és 18. között lesz megtartva PC-n és Android rendszereken az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Németországban. Érdemes már most regisztrálni a bétára a játék hivatalos oldalán, mivel rengeteg jutalom üti majd a markunkat a 2023-as megjelenést követően.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Eddig érdekel!

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Jónak tűnik, nagyon kíváncsi leszek rá!

válasz erre

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Trailer alapján nagyon bejön, de kíváncsi leszek gameplayre is.

válasz erre