Egy sötét fantasy kaland érkezik ősszel mobilokra Eldrum: Red Tide címmel

2022. augusztus 16.
24.1541
Az Act None csapatának készülőben lévő új dark fantasy szerepjátékáról, az Eldrum: Red Tide-ról még nem tudunk sok mindent, eddig annyi biztos, hogy egy folytatás lesz az Eldrum: Untold című kalandjukhoz.
 

Az Eldrum: Red Tide a klasszikus kalandjátékok hagyományait fogja követni, az asztali szerepjátékos elemeket fogja vegyíteni a szöveges kalandjátékokkal. A sztori szerint egy katonát alakítunk, aki éppen hazatér a harcból, hogy megtalálja elveszettnek hitt családját, miközben bebarangolja a háború sújtotta, elhagyatott vidéket.

A játék szerteágazó narratívát, többféle befejezést ígér, ahol a döntéseinknek következményei lesznek. A játék egy sötét, nyomasztó hangulatú fantasy világot, kidolgozott karakterfejlesztési, testreszabási lehetőségeket és taktikus, körökre osztott harcot kínál majd a játékosoknak.

Az Eldrum: Red Tide előreláthatólag idén ősszel fog érkezni Android és iOS-es eszközökre, amire már elő is regisztrálhattok. Bízunk benne, hogy addig azért még további infókat és legalább egy előzetest kapunk majd az ígéretesnek tűnő dark fantasy kalandból.

2 hozzászólás

peter97

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez nem sok infó sajna.

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát.... Nem igazán fogott meg így elsőre.

válasz erre