Egy szivárgásnak köszönhetően kiderültek a Genshin Impact 3.1-es frissítés részletei

2022. augusztus 30.
42.0651
A HoYoverse nyílt világú szerepjátékának, a Genshin Impact-nek a 3.0-s frissítése alig egy hete élesedett, lelkes adatbányászok viszont már most kiderítették, hogy milyen új területeket, hősöket hoz majd a 3.1-es update.
Advertisement

A Genshin Impact 3.1-es verziója kifejezetten fontos lesz a játék történetében, hiszen a kétéves évfordulót fogja majd ünnepelni a frissítéssel az animés program. Ebből (is) kifolyólag tartalmas frissítésre számíthatunk, adatbányászok szerint érkezik az új frissítés második területe, a sivatagos régió a játékba Sea of Sand néven.

Az új terület mellé új hősök is érkeznek majd a szivárogtatók szerint. Nilou és Cyno 5 csillagos hősök lesznek saját, egyedi fegyverekkel, Candace pedig egy 4 csillagos karakter lesz. Minannyian az új sivatagos régióból érkeznek majd, az új hősök mellett pedig vadiúj fegyverek is bekerülnek majd a játékba a következő, 3.1-es frissítéssel.

Az új terület és a hősök mellett természetesen különféle játékbeli eventek, események és kioldható jutalmak nyomaira is bukkantak a bányászok, szóval amennyiben a fenti infók igaznak bizonyulnak, a 3.1-es frissítés is elképesztően tartalmas lesz.Advertisement
4 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 5 napja

Nagyon dolgoznak a srácok a gammán.

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 5 napja

Nagyon pörög ez a game!

válasz erre

Molnargabor2721

7 hónapja, 6 napja

A sivatag még Sumeru része nem számít új régiónak. De amúgy nagyon várom.

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 6 napja

Újabb terület? Jó nagy lesz már bakker.

válasz erre