Egy szivárogtatás szerint hamarosan jön a belső nézet a Fortnite-ba

2023. február 01.
57.6761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A játékosok már jó ideje várják, hogy az első személyű nézet is bekerüljön a játékba és bár egyelőre még semmi sincs megerősítve, a kiszivárgott játékmenet videók alapján úgy tűnik, hogy ez az újítás a vártnál gyorsabban megjelenhet.

Az Aurora nevű adatbányász által közzétett videóban bepillantást nyerhetünk a játék új, első személyű módjába, amin úgy tűnik, hogy amikor a játékos sétál, akkor nem belső nézetet mutatja a kamera, hanem a játékos fejének hátsó részét, miközben a kamera is hibásan és imbolyogva jelenik meg.

A kiszivárogtató az új Dragon Ball Piccolo skinben játszik, ami megerősíti, hogy a videó új, mivel a skin egy nappal korábban még nem volt elérhető. Úgy tűnik, az új játékmenet a harmadik személyű és az első személyű nézetek keveréke, mivel amikor a játékos nem céloz a fegyverrel, a kamera a szokásos módon a hátát mutatja és nem csak a fegyvert.

Azt még senki sem tudja, hogy ez a kész termék-e, vagy ez azért van, mert az adatbányászoknak nem volt teljes hozzáférésük, így az sem ismert, hogy marad-e, vagy változik még a hivatalos megjelenésig a játékmenet.

3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hallottuk már párszor. röhögő smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Már megint? röhögő smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Kb két éve folyamatosan mondogatják ezt. mosolygó smiley

válasz erre