Egy születésnapi eventtel ünnepli hatodik évfordulóját a King of Avalon

2022. augusztus 06.
4.2851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A FunPlus stúdió népszerű középkori stílusú stratégiai játéka, a King of Avalon hatodik évébe lépett, a fejlesztők pedig különféle exkluzív játékbeli eseményekkel és új tartalmakkal ünnepelnek.

A hatodik évforduló alkalmából olyan ritka eseményeken vehetünk majd részt, mint a Camelot Tournament, a Dragon Flame Feasts, az Anniversary Memory, az Anniversary Quiz és a Fireworks Workshop, továbbá érkezik egy új Anniversary Marching skin: Sovereign Ruler March is, emellett új évfordulós hangulatjelek is bekerültek a játékba.

Az új Frost & Flame kiegészítőn kívül, amelyben Orlando Bloom játszható karakterként debütált, a játék igazi ünnepi hangulatot teremt azáltal, hogy ritka évfordulós jutalmakat ad azoknak a játékosoknak, akik 14 egymást követő napon bejelentkeznek a játékba.

A King of Avalon elérhető Android és iOS rendszereken is, érdemes lesz a következő napokban is belépni a játékba, mivel hamarosan érkezik a születésnapi event keretein belül a King of the Kill névre hallgató PvP játékmód.



Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Igen sokáig ellátjákm tartalommal, nem semmi! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Imádtam ezt a játékot egy ideig (még VPN-en kezdtem anno röhögő smiley), de leszakadtam róla rég. Pedig tényleg rohadt hangulatos, lehet vissza is teszem.

válasz erre

peter97

1 éve, 9 hónapja és 12 napja

Köszi az infót. mosolygó smiley

válasz erre