Egy születésnapi eventtel ünnepli hatodik évfordulóját a King of Avalon

2022. augusztus 06.
1.0821
A FunPlus stúdió népszerű középkori stílusú stratégiai játéka, a King of Avalon hatodik évébe lépett, a fejlesztők pedig különféle exkluzív játékbeli eseményekkel és új tartalmakkal ünnepelnek.
 

A hatodik évforduló alkalmából olyan ritka eseményeken vehetünk majd részt, mint a Camelot Tournament, a Dragon Flame Feasts, az Anniversary Memory, az Anniversary Quiz és a Fireworks Workshop, továbbá érkezik egy új Anniversary Marching skin: Sovereign Ruler March is, emellett új évfordulós hangulatjelek is bekerültek a játékba.

Az új Frost & Flame kiegészítőn kívül, amelyben Orlando Bloom játszható karakterként debütált, a játék igazi ünnepi hangulatot teremt azáltal, hogy ritka évfordulós jutalmakat ad azoknak a játékosoknak, akik 14 egymást követő napon bejelentkeznek a játékba.

A King of Avalon elérhető Android és iOS rendszereken is, érdemes lesz a következő napokban is belépni a játékba, mivel hamarosan érkezik a születésnapi event keretein belül a King of the Kill névre hallgató PvP játékmód.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Bencus86

5 napja

Igen sokáig ellátjákm tartalommal, nem semmi!

válasz erre

Mendez

5 napja és 2 órája

Imádtam ezt a játékot egy ideig (még VPN-en kezdtem anno ), de leszakadtam róla rég. Pedig tényleg rohadt hangulatos, lehet vissza is teszem.

válasz erre

peter97

5 napja és 16 órája

Köszi az infót.

válasz erre