Egy taktikai JRPG játék érkezik mobilokra unVEIL the world néven

2022. szeptember 15.
4.2741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A NetEase és a Shueisha Games egy közös projektet jelentett be, egy körökre osztott JRPG játékon dolgoznak közösen, a mobilokra érkező taktikai szerepjátékos program, az unVEIL the world pedig egy hangulatos előzetest is kapott.

Az unVEIL the world karakterdizájnjáért az a Posuka Demizu felel, aki korábban a népszerű manga, a The Promised Neverland rajzait készítette. A sztori középpontjában egy óriási, titkokkal teli torony lesz, főhősünkkel, egy fiatal lánnyal indulunk neki a torony felfedezésének, ami számos idegen világba nyit portált.

Célunk elérni a torony legtetejét, ami korántsem lesz egyszerű, rengeteg veszély leselkedik majd ránk a kalandunk során. Természetesen nem leszünk egyedül, főhősünk, Yuta Lassica mellett más karakterek is csatlakoznak majd a csapatunkba. Körökre osztott, taktikus harcok, változatos hősök és egy gyönyörűen illusztrált fantasy világ vár majd ránk az utunk során.

Sajnos pontos megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni, annyi biztos, hogy az unVEIL the world Android és iOS eszközökre fog majd érkezni. Addig is kedvicsináló gyanánt itt a rövidke beharangozó előzetes:

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 8 hónapja

Egy próbára jó lesz ez aztán majd meglátjuk.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja

Kipróbálom majd mindenképp.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja

Egy próbára nálam mindenképp jó lesz!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja

Kár hogy körökre osztott, itt engem el is veszített.

válasz erre