Egy tavaszi kalandra invitál meg minket a Tears of Themis hamarosan érkező frissítése

2023. február 03.
4.1981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A hegyekbe utazunk az animés randiszimulátor, a Tears of Themis legújabb frissítésében, a hamarosan érkező update a tavaszi hangulat mellett egy új sztoriszállal, exkluzív karakterkártyákkal és eventekkel is kibővíti a nyomozós programot.

A "Cozy Couple's Getaway I" címmel érkező event számos meglepetést tartogat a számunkra, február 6-án indulhatunk el a hegyekbe egy romantikus túrára. Két karakter, Vyn és Marius közül választhatunk, a különféle eseményeken való részvételért cserébe S-chipek, egy limitált "Full of Emotions" kitűző, valamint limitált ideig elérhető SR kártyák várnak ránk.

Két új helyszín vár a romantikázni vágyókra, Vyn-nel a Crystal Island szigetére utazhatunk el, vagy éppen Mariusszal ellátogathatunk a gyönyörű Ganrye-hegységbe. A vakáció alatt számos megoldandó feladat, küldetés vár ránk, amiket ha teljesítünk, a Bright Flame Vyn és a Flower Fragrance Marius kinézetek lehetnek a miénk.

Emellett Marius SSR "Wishing Star" és Vyn SSR "Sunset-Dyed Sand" karakterkártyáját nagyobb eséllyel szerezhetjük meg az event ideje alatt, sőt, egyéb tennivalók és napi küldetések is várnak majd ránk, megéri tehát február 6-án visszanézni a Tears of Themis-be!

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Roppant érdekes játék. meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ez nagyon nem az én világom. szomorú smiley

válasz erre