Egy új battle royale FPS játék érkezik Project: Bloodstrike címmel

2022. szeptember 24.
4.4841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lehullt a lepel a Netease Games gondozásában készülő új battle royale címről, a Project: Bloodstrike-ról, ami a COD Mobile riválisaként próbál meg betörni a mobilos lövöldözős játékok piacára.

A Project: Bloodstrike zárt béta tesztje jelenleg a Fülöp-szigeteken érhető el, a látottak alapján pedig jóval több lesz ez a játék, mint egy átlagos battle royale lövölde. Az egyik újdonság, hogy kiválaszthatjuk, hogy melyik ügynökkel szeretnénk majd játszani az adott meccs során.

Minden egyes ügynök más és más skillekkel, képességekkel rendelkezik, mindegyiküknek megvan az előnye és a hátránya a többiekhez képest. Fegyverek tekintetében is változatos palettából választhatunk majd, amiket a különféle kiegészítőkkel testre is szabhatunk.

További érdekesség, hogy a pálya különböző helyszíneire ellátogatva loadout ládákat hívhatunk le, amik ritka fegyvereket és felszereléseket tartalmaznak. A játék zárt bétája jelenleg is zajlik Androidon, a Google Play Áruházban (hazánkból csak VPN-nel) érhető el a program. A Fülöp Szigetek mellett további régiókkal is bővülni fog a béta, emellett az iOS felhasználókról sem feledkeznek meg a készítők.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

Tommy

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nem néz ki túl jól sajna.

válasz erre

peter97

1 éve, 7 hónapja és 18 napja

Hááááát....... nem igazán nyűgözött le.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ez igen ****. meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 18 napja

Hát egyelőre nem valami szép...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 18 napja

Már nagyon unalmas a battle royale, de azért nyilván rálesek majd. mosolygó smiley

válasz erre