Egy új bossal és rengeteg új tartalommal érkezett meg az A3: Still Alive legújabb frissítése

2022. augusztus 07.
32.8901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netmarble nyílt világú, dark fantasy MMORPG szerepjátékának, az A3: Still Alive-nak a legújabb frissítése egy új főnököt, különféle játékbeli aktivitásokat, kihívásokat és természetesen egy tonnányi elérhető jutalmat is hozott magával.

Az új Guild Boss a Maxiella névre hallgat, a céhtagoknak közösen kell majd legyőzniük az arénájában. Nem lesz egy egyszerű menet, viszont a főnök legyőzésével Tier-5-ös Boss Substat Changing Stone és Lv. 220-as Legendary Background Fragment üti majd a markunkat.

Továbbá a boss legyőzése mellett különféle játékbeli eseményeken is részt vehetünk. A Lucky Dice Season 2 névre hallgató eseményen a jutalmak helyét a térképen random kockadobással határozza meg a játék, ősi ládákat és különféle nyersanyagokat zsákolhatunk majd be, amennyiben megtaláljuk őket.

Érdemes lesz majd belépnünk újra a játékba, mivel Blue Diamond és Soul Linker Summon Currency nyersanyagokat kapunk a bejelentkezésért cserébe. A Herdis 7 Days Mission esemény keretein belül pedig medálokat válthatunk majd be életre, bátorság képességre, különféle tekercsekre és kék gyémántokra.

Különféle PvE és PvP játékmódok, aréna harcok, napi kihívások, jutalmak és szintezési bónuszok várnak majd ránk, szóval érdemes lesz majd ismét becsatlakozni az A3: Still Alive sötét, véráztatta csatáiba.
2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Szép nagy update!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Jövő hét végéig sajnos nem tudom belevetni magam, mert nem lesz rá időm. De utána csapatás ezerrel!

válasz erre