Advertisement

Egy új, építő módot hoz a PUBG Mobile születésnapi frissítése

2023. március 14.
15.0661
A PUBG Mobile az 5 éves évfordulóját egy frissítéssel ünnepli, amely egy vadonatúj építési módot, a World of Wonder-t tartalmazza, amely idővel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját játékbeli tartalmakat építsenek, a játékmódoktól a pályákig.
Advertisement

A március 16-án induló bétában a játékosok azonnal tanúi lehetnek az új mód nyújtotta lehetőségeknek, ahol négy különböző környezetet lehet majd az alapoktól kezdve felépíteni. Kidekorálhatjuk az égboltot különböző tárgyakkal, anyagokkal és épülettípusokkal, egy erre a célra tervezett szerkesztővel.

Akiknek a nulláról való újrakezdés túlságosan ijesztő, két előre beállított sablonnal kezdhetnek: az Erangel Mod egy klasszikus battle royale formátumot tartalmaz és a Craft Mod, amely 4v4 Team Deathmatchként működik. Ezen kívül új területek, tárgyak és jutalmak érkeznek a PUBG Mobile évfordulójára, a Payload és Metro Royale módok frissültek, a Cycle 4 Season 11 és a Royale Pass Month 21 pedig számos új kozmetikumot hoz.

Advertisement
3 hozzászólás

Chico

2 hete és 3 napja

Ha ezeket nyilvánosan el is lehet majd érni, az azt jelenti hogy megunhatatlan lesz a játék. Mindig teli lehet újdonságokkal.

válasz erre

fonemaker

2 hete és 3 napja

Durva hogy már 5 éve van mobilon is! Fel sem tűnt.

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 3 napja

Nagyon bírom ahogy mostanában karbantartják ezt a játékot!

válasz erre