Egy új epizóddal bővül a Fantasia Sango széria, érkezik a Fantasia Sango Mysteria

2023. január 09.
4.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A három királyság korába kalauzol el minket a hamarosan érkező Fantasia Sango Mysteria, a kínai történelmet ismerhetjük majd meg fantasy elemekkel megbolondítva, nem is kell rá sokat várnunk, az előregisztráció ugyanis Androidon már elindult.

A Fantasia Sango Mysteria a Fantasia Sango széria legújabb állomásaként ismét a kínai ókorba kalauzol majd el minket, a három királyság korába látogatunk majd el. A szériából ismerős karakterek ismét visszatérnek, miközben hőseink egy izgalmas utazásra indulnak, ami átszeli majd mindhárom királyság területét. Számos minijáték, puzzle-feladvány és kihívás vár majd ránk, utunk során pedig a kínai történelem ominózus karaktereivel is összefuthatunk majd.

Gyönyörű, kézzel rajzolt fantasy világ vár majd ránk, a hagyományos kínai látványvilág fog keveredni a különféle fantasy elemekkel, a kínai hatás a hősök képességeiben is visszaköszön majd. Sajnos pontos megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni, Steamen január 11-én lesz elérhető a Fantasia Sango Mysteria, jó hír viszont, hogy a Google Play Áruházban már tudunk regisztrálni a játékra, valamint az App Store-on is előrendelhető a program.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 17 napja

Hát ezt a videót nem spilázták túl. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre