Advertisement

Egy új eventtel ünnepli ötödik születésnapját a Guns of Glory

2022. szeptember 20.
4.1961
A FunPlus stratégiai, körökre osztott akciójátéka, a Guns of Glory immáron ötödik születésnapját ünnepli, ennek örömére a fejlesztők egy új eventet hoztak nekünk, amiben különféle új tartalmak, játékbeli események és jutalmak érhetőek el.
 

Az új esemény a Treasure Island Adventure névre hallgat, rengeteg játékbeli jutalom, in-game esemény és egy új közösségi torna is helyt kapott a frissítésben. Az új esemény október 16-ig tart majd, ezalatt olyan eventeken vehetünk részt, mint a Pirate Super Lotto, a Treasure Hunt Competition, vagy a Surprise Crab Ches, melyek során értékes jutalmakat zsákmányolhatunk.

A születésnapi ünneplés részeként bekerült a játékba a vadiúj Twilight League Championship közösségi verseny, amely során az előre kiválasztott 256 csapatból a legjobb 16 játékos a Knockout Match játékmódban csap össze az értékes nyereményekért.

A verseny mellett egyéb elfoglaltságok, évfordulós visszaemlékezések, események és különféle napi küldetések, jutalmak is várnak ránk, szóval mindenképpen érdemes lesz visszanézni az event idejére a Guns of Glory-ba.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

4 hónapja, 3 hete

Csajok miatt megnézem.

válasz erre

Bencus86

4 hónapja, 3 hete

Na lássuk!

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 3 hete

Hát a csajok jók, de a játék nagyon hidegen hagy.

válasz erre