Egy új frissítéssel ünnepli a közelgő születésnapját a Seven Deadly Sins: Grand Cross

2022. augusztus 04.
1.1081
A Netmarble stúdió népszerű verekedős RPG játéka, a The Seven Deadly Sins: Grand Cross hamarosan három éves lesz, ennek örömére az új event keretein belül egy új játszható karakter, rengeteg új játékbeli tárgy, aktivitás és jutalom vár a játékosokra.
 

A Holy War Festival névre hallgató esemény egy hónapig lesz elérhető, egy új történetszállal, a 24-es fejezettel bővíti a játékot, továbbá az új Twisted Darkness Berserk Estarossa névre hallgató hőst is megszerezhetjük, aki vérfarkas módban tombol majd a csatatéren. Az ismét elérhető Death Match - Lamek eseményen pedig különféle bossokat legyőzve SSR jegyek, Anniversary kártyapaklik és egy Estarossa of Love kosztüm üti majd a markunkat.

A Holy War Festival további minijátékokat is behoz a verekedős programba, a Hawk's Dreamland Adventure nevű játékmódban különféle szörnyeket kell legyőznünk majd auto-battle csaták során. A jutalmunk pedig egy Anniversary kártyapakli és egy Melascula of Faith kinézet lesz.

A játék gondolt természetesen a régi játékosaira, a visszatérő playerek további 180 gyémántot, 15 SSR értékű nyakláncot és még sok mást is kapnak a bejelentkezésért cserébe, szóval mindenképpen érdemes lesz a következő egy hónapban becsatlakozni a játék arénáiba.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Rohadt menő, egyedi game!

válasz erre

Chico

2 hete

Kifejezetten hangulatos!

válasz erre

Ronalddo

2 hete

Nekem ez teljesen ismeretlen bakker.

válasz erre

Bencus86

2 hete

Vissza is teszem, rohadt rég játszottam vele.

válasz erre