Egy új frissítéssel ünnepli a közelgő születésnapját a Seven Deadly Sins: Grand Cross

2022. augusztus 04.
4.2961
A Netmarble stúdió népszerű verekedős RPG játéka, a The Seven Deadly Sins: Grand Cross hamarosan három éves lesz, ennek örömére az új event keretein belül egy új játszható karakter, rengeteg új játékbeli tárgy, aktivitás és jutalom vár a játékosokra.

A Holy War Festival névre hallgató esemény egy hónapig lesz elérhető, egy új történetszállal, a 24-es fejezettel bővíti a játékot, továbbá az új Twisted Darkness Berserk Estarossa névre hallgató hőst is megszerezhetjük, aki vérfarkas módban tombol majd a csatatéren. Az ismét elérhető Death Match - Lamek eseményen pedig különféle bossokat legyőzve SSR jegyek, Anniversary kártyapaklik és egy Estarossa of Love kosztüm üti majd a markunkat.

A Holy War Festival további minijátékokat is behoz a verekedős programba, a Hawk's Dreamland Adventure nevű játékmódban különféle szörnyeket kell legyőznünk majd auto-battle csaták során. A jutalmunk pedig egy Anniversary kártyapakli és egy Melascula of Faith kinézet lesz.

A játék gondolt természetesen a régi játékosaira, a visszatérő playerek további 180 gyémántot, 15 SSR értékű nyakláncot és még sok mást is kapnak a bejelentkezésért cserébe, szóval mindenképpen érdemes lesz a következő egy hónapban becsatlakozni a játék arénáiba.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

SamsungFan

11 hónapja,

Rohadt menő, egyedi game!

válasz erre

Chico

11 hónapja,

Kifejezetten hangulatos!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja,

Nekem ez teljesen ismeretlen bakker.

válasz erre

Bencus86

11 hónapja,

Vissza is teszem, rohadt rég játszottam vele.

válasz erre