Egy új frissítéssel ünnepli a közelgő születésnapját a Seven Deadly Sins: Grand Cross

2022. augusztus 04.
4.4011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netmarble stúdió népszerű verekedős RPG játéka, a The Seven Deadly Sins: Grand Cross hamarosan három éves lesz, ennek örömére az új event keretein belül egy új játszható karakter, rengeteg új játékbeli tárgy, aktivitás és jutalom vár a játékosokra.

A Holy War Festival névre hallgató esemény egy hónapig lesz elérhető, egy új történetszállal, a 24-es fejezettel bővíti a játékot, továbbá az új Twisted Darkness Berserk Estarossa névre hallgató hőst is megszerezhetjük, aki vérfarkas módban tombol majd a csatatéren. Az ismét elérhető Death Match - Lamek eseményen pedig különféle bossokat legyőzve SSR jegyek, Anniversary kártyapaklik és egy Estarossa of Love kosztüm üti majd a markunkat.

A Holy War Festival további minijátékokat is behoz a verekedős programba, a Hawk's Dreamland Adventure nevű játékmódban különféle szörnyeket kell legyőznünk majd auto-battle csaták során. A jutalmunk pedig egy Anniversary kártyapakli és egy Melascula of Faith kinézet lesz.

A játék gondolt természetesen a régi játékosaira, a visszatérő playerek további 180 gyémántot, 15 SSR értékű nyakláncot és még sok mást is kapnak a bejelentkezésért cserébe, szóval mindenképpen érdemes lesz a következő egy hónapban becsatlakozni a játék arénáiba.



Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Rohadt menő, egyedi game!

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Kifejezetten hangulatos!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Nekem ez teljesen ismeretlen bakker. meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Vissza is teszem, rohadt rég játszottam vele.

válasz erre