Egy új frissítéssel ünnepli negyedik születésnapját a mobilos MMO, a MapleStory M

2022. augusztus 01.
4.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Immáron negyedik születésnapját ünnepli a Nexon ingyenes MMORPG játéka, a MapleStory M, ennek örömére egy új hősosztály, különféle születésnapi események és jutalmak várnak a játékosokra.

Az új játszható karakterosztály a Kinesis névre hallgat, aki mágus karakterként különféle telekinetikus képességeket tud bevetni. Az új hős mellett pedig további exkluzív tartalmak, eventek, események, minijátékok várnak majd a MapleStory M játékosaira. Különféle napi küldetések teljesítésével értékes jutalmak ütik majd a markunkat, július 28. és szeptember 8. között pedig különböző minijátékokban vehetünk majd részt.

Továbbá korlátozott ideig elérhető házi kedvencek és különféle auto-battle tiketek lesznek elérhetőek július 28. és augusztus 4. között. A Kinesis Growth Mission event ideje alatt pedig a Kinesis szintünket tudjuk majd növelni különböző feladatok teljesítésével. Az új játékosoknak is érdemes fejest ugraniuk a szülinapi eventbe, mivel az újonnan létrehozott karakterek szintlépéskor további két szinttel léphetnek feljebb a Kinesis Mega Burning Event ideje alatt.

Az egy hétig tartó Mission Attendance Event (augusztus 11. - szeptember 9.) ideje alatt pedig különféle napi küldetéseket kell majd teljesítenünk, amikért extra jutalmak járnak majd. Tartalmas egy frissítést kapott tehát a MapleStory M, ami Android és iOS eszközökre egyaránt elérhető, szóval most mindenképpen érdemes belevágni az aranyos karaktereket felvonultató online szerepjátékba.



Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 10 hónapja és 10 napja

Elragadó játék, nekem egyelőre megunhatatlan.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

Hogy ez nekem mennyire nem jön be. meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

Bakker de rohan az idő! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

Toltam egy ideig de ráuntam, elég repetitív.

válasz erre