Egy új hőssel debütált a KonoSuba: Fantastic Days legújabb frissítése

2022. október 25.
4.3691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A népszerű animeszéria, a KonoSuba karaktereit összegyűjtő szerepjáték, a KonoSuba: Fantastic Days egy vadiúj frissítéssel bővült, amiben egy új karakter, limitált ideig elérhető eventek, események és rengeteg jutalom vár majd a játékosokra.

A játék új hőse, Mel teljes mellbedobással érkezett meg az animés programba a legújabb frissítéssel, a villámaival okoz majd kellemetlen perceket a pajkos karakter, miközben irdatlan sebzéseket oszt majd ki.

A vadiúj karakter mellett egy limitált ideig elérhető "Mel Joins the Battle! Lightning Girl Recruit" event is elérhető az animés kalandban egészen november 2-ig, a fesztiválos hangulatú eseményen pedig a 4 csillagos Mel (Spirit Power) és a 3 csillagos Mel (Warm Welcome) variánsokat húzhatjuk majd be ingyen.

Az új napi küldetések teljesítéséért cserébe pedig további jutalmak, ingyenesen kipörgethető karkaterek, játékbeli alapanyagok, tárgyak és dupla XP jár majd egészen október 31-ig, szóval mindenképpen érdemes lesz visszanézni az event idejére a KonoSuba varázslatos világába.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Marha pofás game!

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Wow ezt se ismertem. meglepett smiley

válasz erre