Advertisement

Egy új hőssel és rengeteg kihívással érkezik a Pascal's Wager következő kiegészítője

2022. augusztus 14.
4.2881
Az augusztus végén érkező kiegészítő új titkokat, megoldandó feladványokat, kihívásokat hoz magával, továbbá egy új játszható hőst, akinek a képességeiből kaptunk is egy kis ízelítőt a vadiúj trailerben.
Advertisement

A soulslike elemekkel operáló sötét hangulatú RPG, a Pascal's Wager következő kiegészítője, a Dance of the Throne kifejezetten tartalmasnak ígérkezik. Érkezik ugyanis egy új karakter, Elena, aki a fegyverét, a Bosszú pengéjét egykezes és kétkezes kombinációban is tudja majd használni.

Az új hős mellett izgalmas kihívások, új feladványok is érkeznek a játékba, a célunk továbbra is az összes ellenfél kiiktatása, amiért cserébe pontokat zsebelhetünk majd be. Amennyiben sikeresen teljesítjük a kihívásokat, felkerülünk a vadonatúj ranglistára, ahol természetesen a többi játékos pontszámát is látjuk majd, szóval kiélezett verseny várható.

A Dance of the Throne kiegészítő augusztus 19-én érkezik majd, Android és iOS-es platformokon 1.99 dollárt kóstál majd a csomag. A konzolos és PC-s játékosok viszont örülhetnek, amennyiben megvan nekik az alapjáték, ingyen behúzhatják majd a DLC-t.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Mendez

8 hónapja, 3 napja

Elképesztő mennyire minőségi ez a játék.

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 4 napja

Baromi jól néz ki!

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 4 napja

Nagyon bírom ezt a játékot, iszonyat igényes!

válasz erre