Advertisement

Egy új hőssel és rengeteg új tartalommal bővült az A3: Still Alive

2022. szeptember 24.
38.0731
A Netmarble nyílt világú, dark fantasy MMORPG szerepjátéka a legújabb frissítésében egy vadiúj hőssel, új játékmódokkal és számos játékbeli eseménnyel bővült, emellett természetesen különféle jutalmak is várnak a játékosokra.
Advertisement

Az új karakter a Soulbinder névre hallgat, távolsági/közelharci hibrid karakterként a Diablo játékok Necromancer osztályához hasonló képességekkel rendelkezik. Közelharcban a kaszáját fogja használni, a Soul Bullets lövedékeivel pedig távolról is tudja majd támadni az ellenfeleket, miközben egy élőhalott segítőt is tud idézni maga mellé a csatába.

Az új hős mellett új PvP és PvE játékmódok is érkeztek, amikben ha részt veszünk, értékes tárgyakat húzhatunk be. Új játékmenetbeli frissítések is érkeztek, a Soul Runner szlotok száma hétre emelkedett, a Shu Hybridize Rendszer és a Ore System is frissítést kapott.

A Hot-Time Event ideje alatt 400%-al megnövelték az elérhető EXP szintet, emellett az elérhető arany és a ritka tárgyak esélye is jelentősen megnőtt. Érdemes lesz az event ideje alatt újra belépnünk, mivel már él a hétnapos bejelentkezési bónusz, amennyiben hét napon keresztül bejelentkezünk a játékba, értékes jutalmakban részesülünk.
Advertisement
3 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

De jó hogy szóltatok, teszem is vissza.

válasz erre

Chico

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kegyetlen jól néz ki!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Brutális minőségű játék!

válasz erre