Egy új hőssel és vadiúj eventekkel bővült a Seven Deadly Sins: Grand Cross

2022. december 01.
4.3241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az animés verekedős játék, a Seven Deadly Sins: Grand Cross ismét egy masszív frissítéssel bővült, amiben egy új karakter, számos event, esemény, napi küldetés, valamint rengeteg megszerezhető jutalom, kioldható hős és ajándék is vár majd ránk.

A Grand Cross 3.5th Anniversary the Ultimate One csomag nem csak a nevében masszív, rengeteg újdonsággal dobja fel a bunyós szerepjátékot. Legelőször is érkezett egy vadiúj hős [Fire of Life] "Ultimate" Escanor néven, karakterünk pedig igencsak "tüzes" képességekkel pörköl oda az ellenfeleknek. Az Ultimate Jump Box Event során 9 hős közül választhatunk ki egyet, emellett 200 gyémánt, valamit fesztiválos jegyek is a miénk lehetnek az event ideje alatt.

A napi küldetések, missziók teljesítéséért cserébe további jutalmak járnak majd, továbbá az Indigenous Purgatory Creature esemény során különféle bossokkal is meg kell majd küzdenünk a további ajándékokért cserébe. Emellett tovább bővült a Seven Deadly Sins: Grand Cross története, elérhetővé vált az új sztorifejezet, szám szerint a 25-ös epizód, szóval mindenképpen érdemes lesz beugrani az event idejére a verekedős programba.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Igazán hangulatos a game!

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Nem a kedvencem.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Rohadt jó a trailer hozzá!

válasz erre