Egy új hőssel és számos meglepetéssel búcsúzik az Apex Legends Mobile

2023. február 10.
51.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A mobilos battle royale program, az Apex Legends Mobile a leállítása előtt még egy utolsó tartalmi frissítéssel bővül, hamarosan érkezik a Season 4, ami egy új hőst, vadiúj pályát, új kozmetikai elemeket és számos eventet is hoz majd magával.

Szomorú híreket kaptak nemrégiben az Apex Legends Mobile rajongói, május 1-jén végleg leállnak a mobilos battle royale szerverei. Szerencsére nem maradunk a leállásig friss tartalmak nélkül, február 15-én elstartol a negyedik szezon számos meglepetéssel. Végre valahára bekerül a nagygépes verzióból a mobilokra is a játék gravitációs manipulátora, Horizon.

Az új karakter elképesztően mobilisnak ígérkezik, a Spacewalk passzív képessége csökkenti az esés mértékét, a Gravity Lift használatával nagy magasságokba is "repülhetünk", a végső képesség, a Black Hole pedig egy "aranyos" fekete lyukba zárja a gyanútlan ellenfeleket.

Az új karakter mellett Olympus néven egy új térképet is kapunk, valamint Octane egy új fegyverrel is gazdagodik, méghozzá az Afterburner névre hallgató közelharci eszközzel. Emellett különféle tornákon is részt vehetünk az értékes jutalmakért cserébe, valamint új játékmódok, Battle Pass és limitált ideig elérhető eventek is várnak ránk február 15-től.

4 hozzászólás

Chico

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Korrekt lezárása a történetnek.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Szép búcsú.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Komolyan mondom, kár érte. Talán tovább csinálják majd más kiadó égisze alatt...

válasz erre

zsenikém

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Felfoghatatlan még mindig hogy lekapcsolják. szomorú smiley

válasz erre