Advertisement

Egy új hőssel rajtol el hamarosan a Torchlight: Infinite legelső szezonja

2023. január 06.
4.2241
Komoly mennyiségű tartalommal készül az XD Entertainment az új évre, a hamarosan kezdődő új Blacksail szezon többek között egy új területre kalauzol el minket, emellett egy új hős, új képességek, eventek és rengeteg ajándék is vár majd ránk.
Advertisement

Még tavaly év végén számoltunk be arról, hogy a legelső szezon januárban rajtol majd el számos újdonsággal. A Blacksail január 12-én érkezik majd, az új felszerelések és Hero Relic tárgyak mellett egy új hőst is kapunk Erika személyében. A kisasszony dupla pengével vág majd át az ellenfelek között, Wind Stalker képességével pedig villámgyorsan tud majd száguldani a pályán.

Új hősies tulajdonságokat is kapunk majd, Rehan megkapja a Raging Phantom képességet, amivel egy ősi, bosszúálló szellemet tud majd leidézni a pályára. Moto pedig a Charge Calling képességgel lesz majd gazdagabb, egy robotokból álló sereget tud maga mellé idézni, akiket ráuszíthat majd amolyan öngyilkos osztagként az ellenfeleire.

Az új szezon emellett közösségi eventekkel, kihívásokkal is gazdagodik majd, érdemes előregisztrálni a játék hivatalos oldalán, mivel értékes jutalmak, kristályokat, tokeneket és különféle nyersanyagokat is kapunk majd cserébe.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
3 hozzászólás

peter97

3 hónapja,

Már teszem is vissza!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja,

El is kezdem játszani végre.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 1 napja

Zsír, már várom!

válasz erre