Egy új hőssel készül a karácsonyi ünnepekre a Seven Knights 2

2022. december 23.
4.7221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netmarble is csatlakozott a karácsonyi ünnepekre készülők sorába, a nyílt világú szerepjátékuk, a Seven Knights 2 is megkapta a karácsonyi frissítését, amiben egy új hős, számos ünnepi event, valamint rengeteg ajándékdoboz vár majd ránk.

A téli frissítéssel debütáló új hős nem más, mint Song of Hope Serena, aki support karakterként nyújt majd támogatást a csapattársai számára. Gyógyítóként visszaállítja a hiányzó életerőt, emellett különféle erősítéseket is tud adni a többieknek, a saját támadásait, a mozgási sebességét és a képességeinek az erejét pedig szintén növelni tudja.

Az új hero mellett egyéb újdonságokra is számíthatunk, a Christmas Festival Check-In Event során egészen január 4-ig különféle Christmas Coinokat zsákolhatunk majd be, emellett 1000 Rubie-kristály is vár majd ránk a szerepjátékban.

A Frosty Shoot and Loot esemény során pedig a Noel névre hallgató szellemet kell majd életben tartanunk a további Christmas Coinokért cserébe. A boltban ezeket a Coinokat különféle karácsonyos outfitekre, skinekre, profil ikonokra és dekorációs elemekre válthatjuk majd be, szóval ajándékokból sem lesz hiány a Seven Knights 2-ben az ünnepek alatt!

Nézd nagyban ezt a videót!




1 hozzászólás

Chico

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Én azt hittem ez a Song of Hope Serena tényleg egy dal. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre