Egy új játékmóddal ünnepli hetedik születésnapját a Horizon Chase

2022. augusztus 15.
4.1371
Az AQUIRIS autós versenyzős játéka, a Horizon Chase immáron hetedik születésnapját ünnepli, a készítők pedig egy új, ingyenes játékmóddal és közösségi eseményekkel várják a játékosokat a születésnapi hónapban.
 

Az az új játékmód, az Adventures már elérhető, méghozzá teljesen ingyen. Az Adventures Mode nagyjából 8 órányi új tartalmat biztosít, minden egyes alkalommal, amikor egy új autót feloldunk a klasszikus World Tour módban, 5 pálya válik elérhetővé, amely egy új kihívást tesz lehetővé. Amennyiben teljesítjük a pályákat, egy exkluzív kinézetet kapunk majd a járgányunkhoz.

A World Tour összes autóját fel kell tehát oldanunk, hogy hozzáférhessünk a 34 kalandhoz, majd miután az adott kaland mind az öt futamát megnyertük, feloldódik az adott kalandhoz kapcsolódó autó speciális skinje. Összesen tehát 34 skint tudunk majd feloldani a játékban.

Az új játékmód mellett tartogat majd még meglepetést a Horizon Chase erre a hónapra, különféle közösségi események is várhatóak, emellett a játék ellátogat majd egy új platformra, szóval mindenképpen érdemes lesz augusztusban visszatérni egy kis gumiégetésre.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nekem ez eddig teljesen kimaradt!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon bejön a grafikai stílus. Egyszerű de mégis tök jó.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Imádtam régen ezt a játékot, aztán teljesen el is felejtettem hogy létezik! De most újra teszem.

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Egy próbára jó lesz ha már ilyen rég létezik és én nem is tudtam róla!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

De durva, már azt is elfelejtettem hogy létezik!

válasz erre