Új karakterrel és rengeteg ajándékkal ünnepel a Seven Deadly Sins: Grand Cross

2023. március 01.
4.3661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az animés szerepjáték, a The Seven Deadly Sins: Grand Cross a harmadik születésnapját ünnepli, ennek örömére játékbeli események, rengeteg jutalom, egy új hős, valamint egy tonnányi tennivaló is vár ránk a bunyós RPG-ben.

Vannak biztos dolgok az életben, az egyik ilyen a The Seven Deadly Sins: Grand Cross, amihez folyamatosan kapjuk a friss tartalmakat. A januári frissítés után máris itt a Holy War Festival névre hallgató esemény, ami a játék harmadik évfordulóját ünnepli meg méltó módon. Rengeteg újdonságra számíthatunk, megérkezett a fény őrzője, [The Four Archangels] Mael of Sunshine, az új hős mellett pedig egy új sztorifejezet, a Chapter 26 is elérhetővé vált a frissítéssel.

Emellett elstartolt az Underground Labyrinth Season 3, az új dungeon mellett pedig számos ajándék, többek között a 3rd Anniversary Special Thank You Draw csomag is vár ránk. Érdemes lesz meglátogatni a bűnösöket, hiszen a belépésért cserébe gyémántokat zsákolhatunk be a játékban 28 napon keresztül a 3rd Anniversary Holy War Festival Check-in Event keretein belül. Értékes relikviák és új játékbeli tárgyak is érkeztek, szóval nincs okunk a panaszra!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

peter97

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Na lássuk!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Meg is lesem szépen, miket pakoltak bele!

válasz erre